Top

Volg de yoga en pilates lessen online!

Volg de yoga en pilates lessen online!

Het aanbod van onze (live) online pilates en yoga lessen breidt zich steeds verder uit.

Zo beginnen wij iedere werkdag sowieso met 2 lessen van 30 min. Deze lessen zijn live thuis online te volgen of op een later tijdstip vanuit het videoarchief terug te kijken. Om 08:15h is dit de energieke “kickstart van de dag”, gevolgd door een pilates les om 9h. Daarnaast zijn er een aantal avonden waar langere lessen op het rooster staan, speciaal om de (werk)dag fit en relaxed af te kunnen sluiten.

Live meedoen of later bekijken?
Het kan allemaal! Het blijkt steeds meer dat wij tijdens de live online lessen het studio gevoel aardig kunnen benaderen. Deze lessen zorgen voor leuke interactieve momenten, maar zeker ook voor een stok achter de deur om echt aan een les mee te doen.
En lukt het niet om een les live mee te doen, of wil je een les nog een keer volgen? Kijk deze dan op een later tijdstip terug als video.
Het leuke is dat ongeacht waar je op de wereld bent met de lessen mee kunt doen. Het enige dat je er voor nodig hebt is een goede internet verbinding.

Een week onbeperkt meedoen
Heb je nog geen onbeperkt abonnement? Voor slechts € 25,- kun je een week lang alle online lessen volgen en video’s uit het videoarchief bekijken. Liever eerst een les los meedoen? Dit kan al voor €7,50.

Ga naar Eversports om aan de lessen mee te kunnen doen. Dit wijst zich allemaal vanzelf. Dan zie ik je in de les!

En natuurlijk zijn er ook nog de nodige lessen te vinden op mijn youtube kanaal of luister via Spotify naar een van ontspanningen.