Top

Personal Training

Personal Training

Personal training in de vorm van privélessen zijn een goede manier om met Yoga of Pilates te beginnen, maar kunnen ook helpen om jezelf verder te ontwikkelen. Bij EVA’Z denken wij graag met je mee om de privélessen zo goed mogelijk samen te stellen en in te richten. Hierbij kunnen de lessen in de studio in Heemstede gegeven worden, maar eventueel ook op lokatie (bv thuis of op kantoor).

Interesse in personal training? Neem dan vrijblijvend contact met Eva via +31(0)6-24 20 11 11.

Gezondheid en welzijn coaching

Daarnaast is het ook mogelijk om met Eva 1-op-1 een gezondheids- en welzijn coaching afspraak in te plannen, om te werken aan een zowel mentale als fysieke gezondheid. Hierbij wordt gebruik gemaakt van verschillende persoonsgerichte trainingsmethodieken. Daarbij biedt Eva de unieke mogelijkheid om buiten onder het mom van walk-and-talk tot verdieping en inzichten te komen.Vaak worden de behandelingen in het verlengde van bijvoorbeeld een fysiotherapeutische behandeling gegeven.

Pilates en Yoga voor sportteams

Steeds meer sporters komen er achter dat het beoefenen van Pilates en Yoga structureel kan bijdragen aan het verbeteren van de prestaties en het risico van blessures helpt verkleinen. Bij Yoga rek je niet alleen een enkele spiergroep, maar train je ook de gewrichten. Pilates zorgt daarnaast voor een sterke “core” en stabiele romp wat resulteert in een betere overbreng van vermogen. Een prima aanvulling of alternatief dus voor een krachttraining. De trainingen van EVA’Z zorgen hiermee voor meer kracht, snellere reflexen en zo een verbeterde sport prestatie.

Wil je betere sport prestaties voor je (eerste) team. Bij EVA’Z denken wij graag met je mee hoe wij passende trainingen kunnen samenstellen en geven.