Top
 

Over ons

Eva van der Zouwen is de oprichtster en het gezicht van EVA’Z Yoga en Pilates in Heemstede. Zij heeft zich door de jaren heen laten inspireren door onder andere Robert Boustany, Neva Ingalls, Ana Forrest, Sarah Powers, Shiva Rea, Max Strom, Simon Park en David Swenson. Deze ervaringen vormen de basis voor de Pilates en yogastijlen die bij EVA’Z Yoga & Pilates gegeven worden. Hiermee is EVA’Z het instituut geworden voor trainingen, coaching, therapie en ontspanning.

Naast de lessen in Pilates, Yogalates, Restorative Yoga, Dynamische Flow Yoga, Pilates/Yoga voor tieners, MOTR en Ouder/Kind Yogalates, is het ook mogelijk om buiten het rooster om privélessen te boeken. De lessen die gegeven worden zijn niet zweverig, maar juist down-to-earth en geschikt voor vrouwen en mannen.

De uitdagende Pilates en Yoga houdingen versterken het lichaam. De intense en bewuste ademhaling helpt met stress om te gaan, brengt innerlijke rust en mentaal evenwicht. Hierdoor zien wij steeds meer sporters in de studio die de lessen als een waardevolle aanvulling op hun reguliere trainingen ervaren.

De nieuwe EVA’Z Yoga & Pilates studio is gelegen aan de Blekersvaartweg 19B in Heemstede. Door de centrale ligging van de studio zijn wij zeer goed te bereiken voor iedereen uit Heemstede, Haarlem, Bennebroek, Hoofddorp, Vijfhuizen, Hillegom, Zwaanshoek, Aerdenhout, Bloemendaal, Overveen en de rest van Zuid-Kennemerland.

Naast een ruime lesruimte, waar in kleine groepen wordt lesgegeven, is er een sfeervolle theekamer waar na de les nog nagepraat en thee gedronken kan worden.

Gun je jezelf persoonlijke aandacht en wil je kennis maken? Neem dan vrijblijvend contact op met Eva via +31(0)6-24 20 11 11.

Heb je interesse in de lessen en wil je direct een (proef)les boeken? Dit kan handig en snel via ons online boekingssysteem Eversports

Daarnaast is het ook mogelijk om met Eva 1-op-1 een coach / trainings afspraak in te plannen, om te werken aan een zowel mentale als fysieke gezondheid. Hierbij wordt gebruik gemaakt van verschillende persoonsgerichte trainings methodieken. Vaak worden deze behandelingen in het verlengde van bijvoorbeeld een fysiotherapeutische behandeling gegeven.