Pilates en yoga in Heemstede, voor Aerdenhout, Bennebroek, Haarlem en Hoofddorp makkelijk bereikbaar.


Eva van der Zouwen is de oprichtster en het gezicht van EVA’Z. Zij is gediplomeerd pilates en yoga instructrice en heeft daarnaast een didactische achtergrond. Op het gebied van yoga en pilates heeft zij zich mogen laten inspireren door Trudy Warmerdam, Robert Boustany, Neva Ingalls, Ana Forrest, Sarah Powers, Shiva Rea, Max Strom, Simon Park en David Swenson. Deze ervaringen vormen de basis voor haar yogastijl. Zij blijft zichzelf hierbij verdiepen in pilates en yoga door dagelijks zelf pilates en yoga te beoefenen en door het blijven volgen van opleidingen en seminars.


Er wordt lesgegeven in Pilates, Easy Flow Yoga, Power Yoga en Yoga(Pi)lates. Waarbij de lessen niet zweverig zijn maar juist “down to earth” en daarbij geschikt voor zowel vrouwen als mannen. De uitdagende pilates en yogahoudingen versterken het lichaam. De intense en bewuste ademhaling helpt met stress om te gaan, brengt innerlijke rust en mentaal evenwicht. Hierbij weten ook steeds meer sporters de lessen te waarderen en zien het als waardevolle aanvulling op hun trainingen.


De studio lokatie aan de Herenweg 89 te Heemstede heeft een lesruimte en een sfeervolle theekamer waar na de les nog nagepraat en thee gedronken kan worden met de mede studenten.


Gunt u zich zelf persoonlijke aandacht en wilt u kennis maken? Neem dan vrijblijvend contact op.


EVA’Z | Eva van der Zouwen | Herenweg 89 2105 MD Heemstede | 06-24 20 11 11 | info@evaz.nl