Top

EVA’Z on the go via Youtube en Spotify

EVA’Z on the go via Youtube en Spotify

Ondanks het feit dat de studio dicht is, gaan wij natuurlijk wel gewoon door met yoga en pilates. En misschien juist wel nu, is het belangrijk om te blijven bewegen. Ik ben dan ook druk bezig om op allerlei manieren lessen beschikbaar te maken. Dus er komen podcasts, filmpjes en livestream lessen. Hou de website dus in de gaten. Maar ook Facebook en Instagram zijn handig om te volgen.

De eerste podcast is nu een feit! Luister een ontspanningssessie, die je kent van het einde van de les, die je bijvoorbeeld kan gebruiken voor het slapen gaan. Binnenkort nog meer. Sharing is caring, ofwel delen mag.

Mijn podcasts (audio opnames van oefeningen) zijn te beluisteren via Anchor. En zullen ook doorgeplaatst worden naar Spotify.

En ook op Youtube zijn lessen en oefeningen van mij te volgen. Abonneer je hier vooral op mijn Youtube kanaal, zodat je altijd op de hoogte blijft van mijn nieuwe video’s.

Heb je suggesties voor een podcast of voor een filmpje? Laat het mij dan weten, reageren kan onder dit bericht.

Comment

 • Anoniem
  20 maart 2020 at 20:04

  Ha Eva,

  wat ontzettend fijn dat je dit doet! ik ben er heel blij mee.

  heel erg bedankt en succes de komende tijd!

  Hester

Post a Comment